Хамали за изхвърляне на стари мебели и дрехи

Има ли поне едно семейство, което да няма в дома си стари мебели или дрехи?

Във всеки дом има купчини от списания, стари обувки и други неща, които изискват спешна евакуация в кофата за боклук? И, за да не се превръщате в Плюшкин, и на всеки балкон, в килера, на мазето или на таванската стая, в килерите от десетилетия, да трупате, какво ли не, предлагаме ви да потърсите чистачи.com.

Старите неща затрупват пространството в къщата и предотвратяват не само свободното движение на чист въздух, но и (според Фън Шуй) чи (жизнена) енергия. Може да се свържете с философията на Фън Шуй по различни начини, но не може да отречете отрицателното въздействие на старите в къщата и влиянието им върху здравето на домакинството.

Наемете си Хамали за изхвърляне на стари мебели и дрехи

Старите неща ни носят стара енергия, прах, болести и т.н., в отговор на лошо здраве, идват мързел, апатия, депресии и като резултат – отрицателни мисли за проектиране в живота ви.

Ако искате да промените нещо в живота си – започнете с малко. Няма да има ред в живота и в главата, ако в дома ви няма ред. Всички промени са от полза. И като правило, трябва просто да се отървете от боклука в апартамента. Повярвайте веднага ще усетите промените към по-добро.

Старите неща в къщата и привързаността към тях са програмиране на бедността. Казваме на себе си: „Ами изхвърля сега този диван, но не мога да си купя нов?“, Прожектирайки предварително своя песимизъм за нашето благосъстояние, много вероятно е да привлечем сами негативната енергия.

Хамали за изхвърляне на стари мебели и дрехи

Според китайската поговорка, новото няма да се появи в живота, докато старото не си отиде. Нежеланият боклук е основна пречка по пътя на жизнената енергия. Това означава, че докато не направите място за „новото“, ще трябва да живеете със „старите“ последствия.

Най-негативната енергия се акумулира в тези кътчета на апартамента, където старите неща лежат от години. Така собствениците не могат да достигат където и да било. Стари ботуши излезли от мода, с износени пети, кутии със стари съдове, скици и кънки от детството, износени дрехи, счупени радиостанции и други неща, които „съжаляваме да се изхвърлим“. Всички те са източник на негативна енергия. Почиствайки дома си от такава енергия, от боклука, ние отваряме вратите към щастието, изобилието и хармонията.

Разбира се, няма смисъл да изхвърляте семейни бижута и антики от прабаби. Но ако тези обекти ви причинят неприятни емоции или спомени – трябва също да се отървете от тях. Може да ги давате, продавате, връщате в салона и т.н.. Всяко старо нещо е мощна енергия. Ако нямате доверие в нейния произход и положителна история, не трябва да държите такова нещо у дома.

Още защо и кога да наемете хамали за изхвърляне на стари мебели и дрехи

Създадени от експерти: старите, допълнителни неща в къщата имат отрицателен ефект върху психиката на домакинството. Да се ​​отървем от боклука е равносилно на ефективна “психотерапия”, която помага за облекчаване на напрежението и защита от депресия.

Килимите са топли, меки и красиви. Няма да спорим. Но старите килими в къщата (и новите) също са източник на прах, акари и др. Има малко хора, които редовно носят килими за сухо почистване, а почистването на дома (дори и най-пълното) не почиства основата на килима 100%. Какво да кажем за стените, окачени с килими. Те са източник на токсини от съвременните градове. Те с дни, месеци, години са поглъщали мръсотии. Отърви се от прахоуловителите! За да бъде топло, меко и красиво, днес има подово отопление, коркови подове и други неопасни покрития.

Стари книги. Е, разбира се, за тях може и да съжалявате. Натрупани през десетилетията купчини списания, художествена литература, вестници, книги, които преди са били „огън“ и днес е „грях“ като цяло да хвърлите в боклука. „Библиотечният” прах е най-силният алерген. За качеството на хартията оставя много да се желае, евтините бои и съдържанието на олово в тях е отрова за тялото. Ако в къщата няма безопасно, отделно място за съхранение на такива неща – отнесете ги в къщата, раздайте или предайте на магазините на старата книга.

Ако имате алергии или някои са астматици във вашето семейство, първият ви приоритет е да се отървете от старите неща.