УСЛУГИ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ОТЛОМКИ

Извозване на строителни отпадъци

Всеки от нас се стреми да живее и работи в уютна модерна стая, за това е необходимо да се извършват ремонти. Дори незначителни промени в интериора водят до появата на строителни отпадъци. Ако говорим за големи ремонти или строителство, количеството на настоящите отпадъци може да бъде огромно.

Ако решите да смените отоплителната система, прозорците, вратите или направите реконструкция на помещения, тогава не може да се справите без услуги за отстраняване на строителни отпадъци. Такива отпадъци, за разлика от битовите отпадъци, не могат просто да бъдат хвърлени в външен контейнер. За съхранение в неподходящи места такъв боклук осигурява административна отговорност.

Не забравяйте за теглото на строителните отпадъци. Не е необходимо самостоятелно да носите масивни чугунени батерии, метален скрап, бетонни блокове или тухли. Нашите издръжливи хамали ще направят цялата тежка и прашна работа за вас.

Товаро-разтоварващите машини ще извадят всички отпадъци от апартамента или офиса и ще ги опаковат в специални найлонови торбички. За строителни отпадъци имаме специално оборудване с различна товароносимост, което дава възможност за транспортиране на големи обеми боклук едновременно.

Отстраняване на отпадъци след ремонт

Почистване на мазета и тавани в цяла София.

Ремонт на апартамент, частна къща или офис ви позволява да актуализирате интериора, да направи удобна реконструкция и да предоставят специален комфорт. Дори обичайното обновяване може драстично да промени атмосферата в стаята, но до този момент ще трябва да се изправи пред сериозен проблем – отломки.

Парчета от мазилка, фитинги, дървени плячки на стари врати и много повече трябва да бъдат отстранени, така че този боклук да не пречи на работата на строителите. Навременното отстраняване на строителни отломки след ремонт на апартамент ви позволява да не губите време и да започнете да инсталирате мебели за домакински уреди. Съгласен съм, че най-приятното в ремонта е неговото приключване.

За първи път пред ремонт има много проблеми с отпадъците и строителните отпадъци. Първо, всичко това трябва да бъде опаковано в торби или кутии, което отнема много време и усилия, да не говорим за прах и неприятни миризми. В допълнение, количеството боклук всеки ден само се увеличава и трябва да се премести от една стая в друга или да се постави в коридорите. Придържайки се към такъв план за завършване на ремонта в близко бъдеще няма да работи. Но оперативното събиране на боклука след ремонта на апартамента позволява да се реши този проблем.

Не е нужно да стека боклук на площадката, просто се обадете на нашата компания, и нашите момчета ще събират, опаковате и извадете всички боклуци и ненужните боклук в удобно за вас време. Сега премахването на строителните отпадъци след ремонт няма да е проблем за вас. Ще трябва само да уточните какво трябва да се изхвърли и екипът на Костови ще направи всичко останало, без да отделя много време.