Луксозни имоти в София с характеристики на международно ниво

Вижте предложенията на www.ues.bg

Луксозни имоти в София можете да намерите на международно ниво. Тези имоти по нищо не отстъпват на лукс имотите в други големи столици по света.

Луксозните къщи и апартаменти предлагани в родната ни столица са от ранга на тези предлагани в Лондонското сити, в Голямата ябълка – Ню Йорк и всяка космополитна точка на света. За да предложат на българските граждани и посетителите на страната ни, луксозни имоти в София от най-високо ниво – Unique Estates работиха много и постигнаха редица успехи в бранша по предлагането и отдаването под наем на луксозни имоти, и консултантските услуги свързани с това.

Компанията е изградила трайни партньорства с най-големите агенции за луксозни имоти по света, сред които са и Christie’s. Така освен луксозни жилища у нас, тя може да ви предложи такива и в редица страни по света, близки до нас или не. Ето, какво предлагат в столицата?

Луксозни имоти в София – характеристики на луксозните къщи и луксозните апартаменти в столицата

Когато говорим за един луксозен имот – той обезателно се намира на гореща точка от картата на страната. По своята същност София е своеобразна малка държава и там са съсредоточени редица обществени, бизнес и културни учреждения. Като място за живот, столицата не отстъпва по нищо на големите Европейски столици, като Берлин, Лондон или Рим. Има добра инфраструктура, добри пътно-транспортни връзки вътре в града и извън него.

Предлаганите луксозни жилища в София са от типа на новото и модерно строителство в затворени комплекси с апартаменти или като самостоятелни къщи – те притежават съвременни технологии за управление, еко съобразни са и технологично обезпечени. С модерен интериор и екстериори отговарящи на всички съвременни изисквания.

Можете да намерите и уникални апартаменти в централна Стара София, ситуирани в сгради паметници на културата с обществено значение. Те са идеалното място за живот не само заради топ централната си локация (силен пример е до елитна офис сграда), но и заради уникалните гледки, които предлагат, заради реновираните си и съвременни интериори.

В зависимост от вашите предпочитания на www.ues.bg можете да намерите луксозни къщи или луксозни апартаменти в кварталите Бояна, Драгалевци, Лозенец, Малинова долина или в центъра до Южен парк, до Президентството или НДК. Независимо от търсенето ви, Unique Estates ще ви предложи луксозни имоти в София, на които няма да можете да устойте и ще се влюбите в тях. Затова потърсете ги днес и намерете мечтания от вас дом!