Как да транспортирате шкаф

Транспортирането на шкафа е в състояние да причини сериозни затруднения, тъй като такъв масивен и обемист предмет често не минава през врати и асансьори. Слизането по стълбите с гардероб също е неудобно, тъй като докосва парапети и стени по време на завои. Всичко това заплашва да повреди и загуби предишната функционалност на продукта. Ето защо, всички шкафове, с изключение на малки, трябва да се разглобят.

Демонтажът на този вид мебели изисква определени умения и знания, както и правилна организация на процеса. Необходимо е да се сгъват и опаковат частите, така че по-късно лесно да се намерят и да се запазят необходимите инструменти.

Но какво да кажем, когато в семейството няма опитни хора по демонтажи и никой никога не се е занимавал с разглобяването на мебели? Ако планирате да транспортирате старите мебели с хамали, тогава поръчайте услугите на специалисти от фирма Хамал.Бг.

Как да транспортираме правилно шкаф

Преди да транспортирате шкафа, трябва внимателно да го разгледате и да откриете точно кои части трябва да бъдат отстранени:

стари и антични мебели изисква особено внимателен демонтаж. В този случай е по-добре да се свържете с професионалистите и да поръчате разглобяване и опаковане;

мебелите от ПДЧ могат да бъдат доста капризни, а понякога има и трудности с по-нататъшното им сглобяване. Следователно разглобяването трябва да се извърши най-малко, като се премахнат само някои части;

гардероб, шкаф, скрин или ракла – такива продукти обикновено имат впечатляващи огледала с размер и луксозни аксесоари. За тях е желателно да се състави схема за сглобяване и да се маркират всички елементи;

Не сваляйте вратата, тъй като вътрешността става нестабилна. Дръжките се отвиват и монтират отвътре.

За да транспортирате гардероба евтино, по-добре е да се свържете с фирма, която се занимава точно с такъв вид дейности, а не с частните превозвачи. Като правило специализирана фирма Хамал.Бг има гъвкава ценова политика и осигурява безопасността на всеки товар.

Колко струва транспортът на кабинета

При изчисляване на цената се вземат предвид услугите на монтажника, товарачите хамали. Типът на превозното средство, също оказва влияние върху цената. Ако частите на мебелите са тежки, ще ви трябват устройства за окачване – колани, мрежи, крикове и лостове. Използването на такова оборудване позволява да транспортирате, дори много обемисти неотделими мебели, както и антични.

Цените за почистване на мазета и тавани варират от 80 до 200 лева.

Автомобилите са оборудвани с крепежни елементи, за да предпазят мебелите от повреди и имат безупречно техническо състояние. Плащането на услуги се извършва при изцяло извършена работа.