Как да премахнете миризмата от килима – извозване на стари килими

Една от неприятните последици от ежедневната употреба на килими е не само тяхното възможно замърсяване, но и появата на неприятна миризма.

Много могат да са причините за появата на неприятни миризми от килими, както и видовете миризми.

Има няколко причини за появата на много специфични неприятни миризми от килими и други подови настилки. Така ако килимът започне да мирише неприятно, трябва незабавно да потърсите източника на проблема.

Всички неприятни миризми от килими могат да бъдат разделени на 3 групи:

Миризмата на нови килими и други подови настилки.

Миризми, които се появяват в резултат на замърсяване с килими, от каквото и да било в употреба (замърсяване с храна, напитки, химикали и др.).

Неприятни миризми, които се появяват след неправилно почистване, както и след мокро почистване, в резултат неправилно сушене.

Всеки от тези видове миризми има свои специфики, както и различен подход към почистването на килима и процеса на премахване на най-неприятната миризма. Ето, защо ако нещата не се получават, както ги планирате, потърсете Stancya.com, за да научите за цените им.

Това е важно! Не използвайте различни етерични масла, тоалетна вода, дезодоранти и ароматизатори за борба с неприятните миризми от килими. Достатъчно е да премахнете причините за тези миризми, защото в края на краищата килимът ще потъмнее повече.