Как да защитим апартаментите и офисите от пролетната мръсотия?

Пролетта е времето, когато има масивно топене на сняг и може да влезете в апартамента само с огромни буци мръсотия върху подметките. От това в коридора е постоянно мръсно, образуват се големи количества прах и неприятна миризма в апартамента.

Пролетно почистване на дома – цялостно с почистване на тавани и мазета.

За апартаменти и офиси

Истинският проблем изисква използването на специални рогозки, за да се спасите от досадното почистване на апартамента и миенето на пода в коридора. Мръсотията може да се предотврати с навлизането на уличните замърсявания в апартамента. Килимите могат да се използват както на входа на апартамента, така и в офиса, тъй като техните замърсяващи свойства са доста високи и могат да издържат преминаването на няколко десетки души, без да е необходимо почистване.

В допълнение, тези продукти изглеждат естетични и украсяват входа на всяка уважавана институция.

Необходимо е да се използват килими

Много обществени институции за предотвратяване на масовото разпространение на мръсотия в помещенията са принудени да използват специални антисплаш килими. Това са кина, кафенета, столове, училища, детски градини, търговски центрове и много други. Хората нямат възможност да сменят обувките си на тези места, така че уличното замърсяване върху подметките на обувките прониква в помещенията на предприятията и ги принуждава да извършват почистването няколко пъти на ден. Някои организации не могат да почистят, защото физически е невъзможно да се спре потока от хора. Например метростанции или магазини в непосредствена близост. Единственият изход е да се оборудва входната зона със специална подложка против прах, която е в състояние да побере течна мръсотия, сняг, прах, дори отломки.

За осъществяване на висококачествено задържане на мръсотия се използват килимчета от различни конструкции и от различни материали:

Груба . Тези продукти са изработени от каучук или поливинилхлорид и са мат с дебелина от няколко сантиметра и големи клетки. Когато човек ходи по такъв килим, техните подметки абсорбират и оставят замърсяванията в клетките. Този мат може да държи големи частици мръсотия или течен компонент. Такива продукти се поставят от външната страна на входната врата на помещението;

Малки килими на килими. Тези модели осигуряват безопасно преминаване, тъй като подметките на обувките не се плъзгат по повърхността си. Тези изтривалки са поставени директно около вратата или отвътре, за да се задържи по-малка мръсотия, която матовата подложка не може да задържи. Ако такъв килим се използва за апартамент, то той може да се използва директно близо до входната врата на апартамента.

Килими в купчини. Това е последната фаза за запазване на уличните замърсявания. Такива килими са подредени в апартамента близо до входната врата или в залите на обществени сгради. Структурата на купчините килими е представена под формата на синтетични вълни, които са в състояние да държат до няколко литра течна улична мръсотия. Всички публични изтривалки са изработени от материали, които са много непретенциозни в грижата. Грубите и финоклетъчни продукти могат да бъдат добре измити с поток от вода. Някои предприятия използват мобилни автомивки. Стелките могат да се мият с тази мивка и да се изсушават бързо.

Всички килими са много издръжливи и са проектирани за дълъг период на експлоатация в жилищни и обществени сгради. Те могат да задържат голямо количество улични замърсявания, лесно се измиват и сушат много бързо.

За почистване на жилищните терени с извозване на всякакви боклуци, не се о=колебайте да се обърнете към фирма depo.bg.