амино киселини

6 добавки, които ще взривят ръста ви това лято

Можете искате по-голяма производителност, по-голяма загуба на мазнини и взривяващ ръст. Добавки fitmax са отговорът!
Ключов аспект тук е загубата на мазнини, изграждането на мускули и производителността.

За да се получи най-доброто, трябва да се вземе всяко предимство и да получите конкурентно предимство.

Възраст, корекция и аклиматизация за обучение, могат да са в основата на Вашия по-бавен напредък и общата сложност на живота с много искания и въпроси. Всички те могат да заговорничат да осуетят усилията за обучение.

Докато интензитет на обучение може да се осъществи чрез целенасочена програма за обучение и способност за адекватно стимулиране на мускулите, възстановяването на мускулите е друг не по-малко важен въпрос.

Ето защо е особено важно да попълните всички хранителни пропуски с качествени добавки. Такива се препоръчва да се приемат през цялата година за достигане на максимални резултати в размер и мускулна сила.

Погрешното е схващането, че хранителни добавки се вземат само при хранително дефицит в резултат на диета.

В последно време, обаче, стана ясно, че напредък в качеството на добавка и чистота, която могат да предложат е ключов аспект за загуба на мазнини, изграждане на мускули и производителност.

Както всички знаем от първостепенно значение е да се гарантира, правилното хранене. В крайна сметка, липсата на тренировката може дори да бъде срив в целия процес.

Ето и 6 от най-важните добавки за растеж и мускулна маса:

1 СУРОВАТЪЧЕН БЕЛТЪК – използва се като основа за изграждане на мускули. Той е най-добрият абсорбиран и често се използва специално след тренировка, както и по време на хранене, за да запълни нечии протеинов баланс. Суроватъчният протеин има висока биологична стойност и е изключително удобен да се взема.

2 АМИНОКИСЕЛИНИ – служат за общо подобрение в мускулната плътност и оползотворяване експоненциално. Като основни присъстващи в прием на аминокиселини са левцин, изолевцин и валин и трябва да се приемат чрез храните, които ядем.

3 L-ГЛУТАМИН – е условно есенциална аминокиселина, L-глутамин съдържа до 60 процента от свободните от аминокиселини, които се движат в мускулната тъкан и е от решаващо значение за възстановяването на мускулите. Разберете за хранителните добавки, които се приемат преди тренировка: BASE Arginine AKG.

4 CREATINE – когато креатинът излезе на пазара в началото на 90-те години, той бързо се превърна в добавка и масов избор за спортисти по цял свят.

5 ОМЕГА-3, рибено масло – има много здравните ползи. Съдържа се в най-големи количества в сьомга и скумрия.

6 ВИТАМИН / МИНЕРАЛНА ДОБАВКА – мултивитамини и минерали на фитнес добавки, които спомагат растежат на мускулите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *