10 неща, които могат да се хвърлят точно сега, без капка съжаление

Уморени от елементарното и от ненужни неща? Подготвили сме списък с неща, от които определено не се нуждаете. И не е нужно да половината от новата година да се изтърколи, до пролетта или до планирания ремонт! Започнете сега!

Имате два варианта, единият е да наемете фирма за почистване на мазета и тавани от тук: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8/, другият да опитате сами с този план:

Закачалки за химическо чистене

Изхвърлете ги веднага. Те не заемат почти никакво място в гардероба, но са твърде тънки и в крайна сметка се деформира. Дрехите от тях само се развалят.

Козметика с изтекъл срок или които не ви допада

Винаги съжаляваме тези зелени сенки, които приятелката ни е подарила на 8 март? Ако никога не сте ги използвали, повярвайте ми, ще е по-лесно да ги изхвърлите. Освен това, всичката козметика има срок на годност, обикновено 3 години. Ако е изтекъл, използвайте го за оправдание. Така че сега изхвърлите всичко, което е в килера в банята от много време.

Той вече не е на мода – бижута

Хвърли ги веднага! Смятате ли, че ще дойде денят, когато купувате нова рокля и тя някак си магически перфектно се съчетава с бижу от черупки или стар гердан предаван през поколения.

Ако не ги носите сега, това означава, че просто не ви харесвате и едва ли ще я харесате след време. Разгледайте за почистване в някои големи общини: http://obshtini.com/izvozvane-bokluci-sofiya/.

Купища списания

Хвърлете ги веднага! Отървете апартамента си от ненужни килограми, в истинския смисъл на думата. И прах, между другото, също. Не се успокоявайте с надеждата, че по някакъв начин вечер ще седите удобно на стола, отваряйки едно списание и преглеждате страниците. Това никога няма да се случи. Вие седите пред компютъра си точно сега?

Чорапи

Хвърлете ги веднага! Абсолютно всеки чорап, които е загубили своите другарчета. Това бяха чорапите ви преди две години? Така че няма да се намери някога. Всичко, което е в коша за пералня за мръсни дрехи и по някаква причина просто изчезва, всички чорапи и чорапогащи с дупки не са достойни да влязат с вас в кабинета. Не съжалявайте за тази загуба.

Останки от боя и други материали

Те са обновени или творчески импулси, когато сте мечтали да пребоядисате багажник, краката на стар стол или чекмеджета на кухненски шкаф? Шансовете са, че старите довършителни материали, дори полезни са с минал срок на годност. Освен това, в състава на мастилото и цвета се променя, а лепилото и мазилката се сгъстяват.

Старо бельо

Опънати бикини и сутиени не акцентират бедрата и гърдите. Приблизителната продължителност на живота на бельо – 2-2,5 години, не повече. И няма извинения: Мога да ги носят само у дома или при разходка с куче.

Подправки

Срокът на годност при тях е малко повече от година. Постепенно губят аромат, в резултат на пара. Ако забележите, че не е толкова често използвана дадена подправка, не купувайте в бъдеще или поне не в такива размери.

Стари електро уреди

Отървете се сега от видеорекордера и видеокасети, CD-та с пиратски филми, стария монитор или допотопни мобилни телефон? Може би искате да ги прехвърлите в заложна къща? Ако не, тогава какво чакате? Наемете фирма за извозване на стари електроуреди: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%B8%D0%B7%D1%85%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8/.

Четка за зъби и компреси

Да, понякога те се нуждаят от промяна. Четката за зъби се сменя на всеки три месеца и най-малко веднъж на шест месеца. В противен случай, тези обекти се натрупват бактерии. Те не са само безполезни, но и вредни за вашето здраве.