Топ тайни навика на щастливите хора

Монтажът щастие може да бъде за всеки различен. Такъв може да е свързан с любов, богатство, успех. Най-хубавото е, че мозъкът в този момент се справя с интелектуалните задачи. Повторете новите думи, научени вечер. Напишете стихотворение или история. Просто прочетете. Но не и новината!

Научете своите 10 важни урока за живота след 30-те!

  1. Напишете целите си

Носите ли ги в главата си? Това, разбира се, е правилно – тогава никой няма да знае. Но тук е парадоксът: вие сами няма да видите целта, докато не я напишете на хартия. Смята се, че координираната работа на очите (когато пишем – виждаме), ръцете и мозъка дава качествено по-добри резултати. Затова напишете целите си, конкретизирайте и визуализирайте ги. Толкова пъти сме писали за конкретизация и визуализация (представлявайки себе си „като резултат“), че няма да се спираме подробно на това. С една дума изразете целите си в числа и изображения.

  1. Настройка на 90 градуса

Нужни са ви само три месеца, за да направите пробив във всяка област. Три месеца са достатъчни, за да срещнете любовта и е по-добре да я обмислите.

За три месеца, ако научите ежедневно по 10 нови думи, може да попълните доставките си с цели 900!

Сваляйки килограм седмично, можете да свалите 12 кг и неслучайно летните ваканции продължават три месеца – дори и за почивка ви трябва точно такова време (просто не казвайте на шефа си). Между другото, четвъртинките в училище също траят средно три месеца. Ако планирате всичко за по-дълъг период, има вероятност да ви стане скучно и неинтересно. Е, по-краткият период не е много ефективен.

Отпуснете се в хамак, вижте някои къмпинг съвети за вашата лятна ваканция, научете се да се забавлявате с ИнтерПолезно.com.