Пролетните тенденции на годината

Ако говорим за такава концепция като тенденцията на пролетта на 2017 г., тогава дизайнерите се фокусират върху яркосиния цвят и нюансите на лилавото. Връщане „подчертава“ на 60-80 години. Това може да се види от най-новите дизайнерски колекции, които са пълни с обувки с платна, трикотажни панталони и дантели.
Всички тези малки неща ще бъдат виновниците на тази фурора през пролетта. Много е модерно да комбинирате непрозрачни и прозрачни тъкани. Достатъчно е да използвате най-опростеното рязане. Вместо това се препоръчва да се даде предимство на сложните отпечатъци върху тъканта. Колкото по-сложни, толкова по-добре.

Облекла за жени на марката

Тази пролетна марка женски гащеризони ще бъде комбинирана с прозрачен или лъскав връх. Всичко това е добро допълнение към съединителя с кристали или пъстър модел. Урбанистиката ще бъде от значение – друга тенденция от пролетта на 2017 г. Това означава, че трябва да се обърне специално внимание на тъканите с флора и фауна, както и на стил сафари. През пролетта спортните неща ще станат още по-женствени и елегантни. Те ще бъдат призовани да подчертаят уникалността на съвременната жена.