ЕСТЕСТВЕНО ДЪРВО ЗА ДЕТСКИ МЕБЕЛИ

ЕСТЕСТВЕНО ДЪРВО ЗА МЕБЕЛИ

Мебелите са това, което прави къщата ни удобна за живеене, уютна и уникална. Изборът им обаче, във всеки случай ще е труден – независимо дали става въпрос за всекидневна, кухня, спалня или детска стая.

Всички зони на вашия дом са важни, навсякъде, където искате да се чувствате комфортно, но все пак си струва да обърнете специално внимание на запълването на точно детската зона.

Започнете с извозване на старите неща. Потърсете цени за извозване на отпадъци.

И тук най-важното е безопасността. Разбира се, това е едно от основните изисквания за всеки продукт, но ако говорим за нашите деца, тогава този елемент става приоритет.

Безопасността на всеки продукт започва с качеството на материалите, използвани при производството им. От мебелите за кухни, комплектите за спалнята, хола, коридора, детската стая и други продукти са направени материали, които отговарят на всички необходими хигиенни критерии за производство на мебели.

Разбира се, най-екологичният материал е естественото дърво.

Плътен бор – поради ниската си цена пазарът предлага много опции за продукти от този материал. Обикновено изглеждат красиви, естествено, създават топла атмосфера в стаята. Значителен недостатък обаче е мекотата на боровата дървесина. При активна употреба, този материал може значително да пострада: появяват се драскотини, чипове и други механични повреди.

Дъб – той има по-масивна дървесина и следователно, устойчива на различни влияния. Тук недостатъците включват цената на такива мебели. Освен това продуктите от дъб са много тежки, трудно се преместват, а пренареждането е една от възможностите за актуализиране на дизайна на стаята е без допълнителни разходи.

Ела – тези видове дърво имат достатъчна устойчивост на повреди, а също така имат страхотен външен вид. Освен това съотношението цена-качество е оптимално.

На пазара за мебели ще намерите модулни комплекти за детската стая, за производството, на които се използва масив от елха и ела. Естественото дърво, при правилна обработка няма да отделя вредни химически съединения в атмосферата и ще ви помогне да създадете приятен, уютен и удобен кът за вашето дете. Може да направите, както една поръчка, така и да купите някои видове продукти на едро.

Повече за помощ при изнасянето на старите мебели, вижте на hamalski.com.